Om jeg bygger huse? Så langt går vi dog ikke! Har blot alt for ofte erfaret at der er blevet bygget flotte nye huse, domiciler, boligblokke, ungdomsboliger m.v. hvor der selvfølgelig er vand, varme, elektricitet og kloak på plads. Men hvad med den elektroniske infrastruktur? Kabling, trådløst netværk og internet er ofte noget der kommer til sidst som et "hovsa" som både gør det til en mindre elegant og pæn løsning, men hvad mere vigtigt er det ofte bliver dyrere og mindre optimalt ved at lave det på bagkant. På den måde kan det let ende som en løsning der er mere optimal økonomisk både i etableringen og den efterfølgende drift for bygherre/ejer og evt. lejere.

Så herfra skal lyde et rungende stort - tag mig med på råd fra starten af et byggeri. Ikke at det skal blive vildt og stort, for det behøver det slet ikke når det bare lige bliver tænkt ind fra starten så kablerne er hvor det er fornuftigt osv.

Jeg kan både være med i rådgivningsfasen, den udførende og den efterfølgende drift. Den ene kræver eller udelukker ikke den anden.