Internet

Vi kan i vores professionelle virke ikke rigtig klare ud uden internet og det er næsten på linje med strøm og vand i vores behov!

Jeg kan levere både kobber, fiber og trådløse internet forbindelser. Det er behovet og økonomien der bestemmer hvor vi ender henne - og om det fx skal være en redundant løsning så det hele fortsat kan køre selvom et kabel bliver gravet over.

 

Trådløse link

Har du bygninger der ikke lige kan trækkes kabel mellem, men stadig skal have stabil og sikker forbindelse mellem dem, så kan det ofte løses med et trådløst link. Ikke at forveksle med normalt trådløst netværk, selvom det teknologisk ofte bygger på nogle af de samme principper. Her er det bare skræddersyet til det specifikke behov at binde to eller flere bygninger sammen.

Afstanden kan være overraskende stor hvor det stadig er muligt for en lille investering at binde det sammen trådløst. Oftest er eneste krav at er der et punkt hver sted vi kan skyde mod hinanden og ramme uden der kommer forhindringer i vejen.

 

Krypterede forbindelser

Er behovet for at fx flere kontorer kan tilgå hinandens netværk, hjemmearbejdspladser skal fange udstyr på kontoret eller lign. kan det klares med VPN/krypterede forbindelser.